BRAČ – PREDIVNA LOKACIJA, KUĆA SA 15,405 M2 OKUĆNICE

Nekretnina za odmor

Postira

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Pogled na more,Pogled na more otvoren,Velika terasa

Cijena

350.000 €
BRAČ - PREDIVNA LOKACIJA

Posredujemo u prodaji predivne i posebne nekretnine smještene na otoku Braču između Postira i Pučišća, a poviše jedne od najljepših uvala na otoku, uvale Lovrečina sa prekrasnim pješčanim plažama. Do ovog imanja se dolazi iz Supetra koji je povezan trajektnim linijama sa Splitom, cestom cca. 16 km udaljenosti do kuće. Dio ceste je makadam, ali sa odlično održavanom cestom. Kuća je površine 136 m2 i sastoji se od prizemlja i kata povezanog unutarnjim stubištem. Prizemlje površine 68 m2, se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice, te 152 m2, terase. U potkrovlju površine 26,79 m2 se nalaze 2 spavaće sobe te nenatkrivena terasa od 14 m2. Ispred kuće je bazen sa sunčalištem te roštilj. Kuća se nalazi na imanju površine 15.405 m2, na kojem se nalazi uredno održavan maslinik.
Kuća se napaja električnom energijom pomoću solarnih panela, a voda se dovodi cisternama u spremnike za vodu. Ova nekretnina pruža izuzetan mir, osamu, predivan pogled, te je sama po sebi posebna i drugačija od drugih nekretnina s obzirom na karakteristike i potencijal koji ima.
Cijena; 350000 Eura
Dokumentacija i vlasništvo uredno.
Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija 3% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene.
Kontakt: 095 3972 341 (Meri)

Pošaljite upit

kontakt