CASTELLA ONE – REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA, PENTHOUSE C7

Stan u novogradnji

Kaštela

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Velika terasa,Velike staklene stijene

Cijena

282.625 €

Agent

CASTELLA ONE - REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA

!!!!EKSKLUZIVNA INVEST PONUDA!!!!
CASTELLA ONE – REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA NAJVIŠEG STANDARDA GRADNJE – KAŠTEL SUĆURAC
Mini naselje Castella one Residence sa ukupno 3 stambena objekta – zatvorenog rezidencijalnog karaktera, savršeno uklopljeno u okoliš na odličnoj lokaciji u mirnom dijelu Kaštel Sućurca, koje unutar zelene oaze sadrži mjesto za odmor te park i igralište za djecu.
Castella one Residence okruženo je obiteljskim kućama i mediteranskim vrtovima i idealno je za miran obiteljski život ali i pogodno za investiranje u turistički ili cjelogodišnji najam. Osigurava pješačku udaljenost do svih ključnih sadržaja: osnovne škole, vrtića, trgovine, doma zdravlja, ljekarne, autobusa, marine Kaštela, plaže i šetnice.
Izvrsno prometno povezano i lako dostupno.
Ukupno 21 stan (7 stanova u svakoj zgradi) raspona kvadrature od 67 do 100m2.
Zgrade su međusobno povezane zajedničkom podzemnom garažom sa 25 parkirnih mjesta i 12 ostava, pristup bešumnim liftom garaži i ostavama tkz toplom vezom.
Funkcionalni i moderni tlocrti rezultat su promišljenog i detaljnog projektiranjem pri čemu su postignuti najoptimalniji omjeri iskorištenosti prostora i ugode boravka s naglašenim open space dnevnim prostorima.
Svi prizemni stanovi imaju privatni izlazi na vlastite vrtove, nadzemne stanove krase komforne lođe dok su stanovi u nadgrađima okruženi prostranim terasama sa otvorenim pogledom na more i okolicu.
Etablirani Investitor koji je ujedno i izvođač radova, pobrinuo se da mini naselje Castellas one Residence odlikuje najkvalitetniji način gradnje i vrhunska oprema, predviđeni materijali prve klase renomiranih proizvođača sanitarija, podnih obloga, keramike, stolarije i sl. i gradnja prema najvišim standardima struke sa posebnom pažnjom na svaki detalj. Podno grijanje u svim kupaonicama, inverter klima jedinice u svakoj prostoriji, video parlafon, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, zajednički antenski satelitski sustav, rolete na elektronsko upravljanje, komarnici, termostat u dnevno boravku.
Zainteresirani Kupci koji se jave u početnim fazama gradnje imaju mogućnost odlučivanja o završnom uređenju interijera.
Planirana najviša energetska učinkovitost A+
Početak gradnje 10 mjesec 2022. – Planirani rok završetka gradnje 6 mjesec 2025.
Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i uvjerite se u iznadprosječnu kvalitetu i opremljenost mini rezidencijalnog naselja Castella one, građenog sa posebnom pažnjom na svaki detalj.
*Prilikom prodaje Investitor je putem prodajnog partnera Invest nekretnine osigurao stalno praćenje i asistenciju svakom od budućih Kupaca, bez dodatnih troškova za Kupca.
Zgrada C – STAN C7
Penthouse 2-soban stan nalazi se na 4. etaži objekta, sastoji se od: ulaznog hodnika, 2 spavaće sobe (10.22 i 6.73 m2), kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom (23,55m2).
Ima dvije natkrivene terase površine (5,84 m2 i 5,02 m2), te prostranu krovnu terasu na koju se izlazi iz dnevnog dijela površine 87,10 m2
Ukupna zatvorena površina 50,86 m2, sveukupna površina 148,79 m2 – obračunska površina 80,75m2.
Cijena: 3.500 Eura /m2
Obavezna kupnja 1 garažnog parkirnog mjesta.
Mogućnost kupnje ostave!
Sve detaljne info na broj: 095/198-59-73 ili u uredu agencije INVEST NEKRETNINE, Dubrovačka 3, Split, te na web stranici: https://castellaone.com/

Pošaljite upit

kontakt