CASTELLA ONE – STAN C1 – PRIZEMLJE – REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA

Stan u novogradnji

Kaštela

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Pogled na more,Prilaz – asfaltirani

Cijena

289.826 €

Agent

CASTELLA ONE - STAN C1 - PRIZEMLJE - REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA

!!!!EKSKLUZIVNA INVEST PONUDA!!!!
CASTELLA ONE – REZIDENCIJALNA NOVOGRADNJA NAJVIŠEG STANDARDA GRADNJE – KAŠTEL SUĆURAC
Mini naselje Castella one Residence sa ukupno 3 stambena objekta – zatvorenog rezidencijalnog karaktera, savršeno uklopljeno u okoliš na odličnoj lokaciji u mirnom dijelu Kaštel Sućurca, koje unutar zelene oaze sadrži mjesto za odmor te park i igralište za djecu.
Castella one Residence okruženo je obiteljskim kućama i mediteranskim vrtovima i idealno je za miran obiteljski život ali i pogodno za investiranje u turistički ili cjelogodišnji najam. Osigurava pješačku udaljenost do svih ključnih sadržaja: osnovne škole, vrtića, trgovine, doma zdravlja, ljekarne, autobusa, marine Kaštela, plaže i šetnice.
Izvrsno prometno povezano i lako dostupno.
Ukupno 21 stan (7 stanova u svakoj zgradi) raspona kvadrature od 67 do 100m2.
Zgrade su međusobno povezane zajedničkom podzemnom garažom sa 25 parkirnih mjesta i 12 ostava, pristup bešumnim liftom garaži i ostavama tkz toplom vezom.
Funkcionalni i moderni tlocrti rezultat su promišljenog i detaljnog projektiranjem pri čemu su postignuti najoptimalniji omjeri iskorištenosti prostora i ugode boravka s naglašenim open space dnevnim prostorima.
Svi prizemni stanovi imaju privatni izlaz na vlastite vrtove, nadzemne stanove krase komforne lođe dok su stanovi u nadgrađima okruženi prostranim terasama sa otvorenim pogledom na more i okolicu.
Etablirani Investitor koji je ujedno i izvođač radova, pobrinuo se da mini naselje Castellas one Residence odlikuje najkvalitetniji način gradnje i vrhunska oprema, predviđeni materijali prve klase renomiranih proizvođača sanitarija, podnih obloga, keramike, stolarije i sl. i gradnja prema najvišim standardima struke sa posebnom pažnjom na svaki detalj. Podno grijanje u svim kupaonicama, 2 inverter klima jedinice u svakom stanu, video parlafon, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, zajednički antenski satelitski sustav, rolete na elektronsko upravljanje, komarnici, termostat u dnevno boravku.
Planirana najviša energetska učinkovitost A+
Početak gradnje 10 mjesec 2022. – Planirani rok završetka gradnje 6 mjesec 2025.
Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i uvjerite se u iznadprosječnu kvalitetu i opremljenost mini rezidencijalnog naselja Castellas one, građenog sa posebnom pažnjom na svaki detalj.
*Prilikom prodaje Investitor je putem prodajnog partnera Invest nekretnine osigurao stalno praćenje i asistenciju svakom od budućih Kupaca, bez dodatnih troškova za Kupca.
Zgrada C – STAN C1
Komforan 4-soban stan nalazi se u prizemlju objekta, sastoji se od: ulaznog hodnika, 4 spavaće sobe (11.16 , 7.02, 6.93 i 6.37m2), kupaonice, wc-a, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom (37m2).
Dnevnim dijelom se izlazi na terasu 32 m2. Vrt se prostire po površini koja iznosi 98 m2.
Vrt je hortikulturno ograđen sa zonama zelenila na rubnim dijelovima sa mogućnošću ugradnje navodnjavanja, postavljanja jacuzzija ili sl.
Ukupna zatvorena površina 82,21m2, sveukupna površina 211,93 m2 – obračunska površina 99,94m2.
Cijena: 2.900 Eura /m2
Obavezna kupnja 1 garažnog parkirnog mjesta.
Mogućnost kupnje ostave!
Sve detaljne info na broj: 095/198-59-73 ili u uredu agencije INVEST NEKRETNINE, Dubrovačka 3, Split, te na web stranici : https://castellaone.com/

Pošaljite upit

kontakt