KOMPLETNO UREĐEN 4-ROSOBAN STAN SA PARKINGOM TE APARTMAN STUDIO

Stan u zgradi

Podstrana

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Cijena

345.000 €

Agent

KOMPLETNO UREĐEN 4-ROSOBAN STAN SA PARKINGOM TE APARTMAN STUDIO

INVEST PONUDA!!! Prekrasno opremljen komforni obiteljski stan čeka na Vas! Posredujemo u prodaji predivnog komfornog 4-rosobnog stana u Podstrani.
Stan je smješten na 1.katu manje zgrade, u kojoj je svaki stan jedna stambena jedinica, tako da se cijela zgrada sastoji od samo 3 stana. Sastoji se od: ulaznog dijela, 4 spavaće sobe (od kojih 2 izlaze na balkon), kuhinje, blagovaonice povezane s velikim dnevnim boravkom s unutarnjim kaminom koji izlaze na veliku zatvorenu terasu. Ukupna korisna površina stambenog dijela stana je 99m2 + terasa površine 16m2. U prizemlju zgrade nalazi se garaža veličine 22m2 koja je pretvorena u apartman studio, koji se može koristiti samostalno i ne vezano za stan. Ispred zgrade stanu pripadaju 2 parkirna mjesta. Izvrsna lokacija na kojoj se stan nalazi omogućava uživanje u miru i pogledu na more i okolicu a blizu su svi za život potrebni sadržaji. Stan je kompletno novo namješten kvalitetnim materijalima i uređajima, odlično je održavan te omogućava useljenje odmah po kupnji. 
Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija 3% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene. Sve informacije molimo na kontakt: 095 198 5973 (Ivana)

Pošaljite upit

kontakt