KRILO JESENICE, LUKSUZNA VILA SA PANORAMSKIM POGLEDOM

Luksuzna vila

Dugi rat

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Miran predio,Pogled na more panoramski,Pogled na planine

Cijena

1.800.000 €
KRILO JESENICE

Uživajte u luksuznom mediteranskom načinu života u ovoj impresivnoj vili koja se nalazi u predivnom okruženju Jesenice, nedaleko od grada Splita. Ova prostrana vila nudi ukupno 382 m2 raskošnog prostora s četiri elegantne spavaće sobe i pet prostranih kupaonica. Smještena na parceli od 575 m2, ova vila pruža nevjerojatan panoramski pogled na Jadransko more.

Osim spektakularnog pogleda, vila je pažljivo dizajnirana s naglaskom na udobnost, luksuz i sofisticiranost. Veliki otvoreni dnevni boravak s prozorima od poda do stropa nudi obilje prirodnog svjetla te pruža spektakularan pogled na more iz gotovo svakog kuta.

Vanjski prostor ove vile neće vas razočarati. Prostrana terasa s privatnim bazenom i vanjskim prostorom za druženje savršena je za opuštanje uz osvježavajući koktel ili organiziranje nezaboravnih večera pod otvorenim nebom.

Ova izvanredna luksuzna vila idealna je kao privatna rezidencija za vas i vašu obitelj ili kao investicija za iznajmljivanje, pružajući jedinstveno iskustvo života u jednoj od najljepših destinacija Mediterana.

Pošaljite upit

kontakt