LUKSUZNA DVOETAŽNA VILLA S BAZENOM!

Luksuzna vila

Rogoznica

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Blizina plaže,Namješteno,Pogled na more,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene

Cijena

1.480.000 €
LUKSUZNA DVOETAŽNA VILLA S BAZENOM!

Posredujemo pri prodaji prekrasne suvremene, luksuzne Ville, u manjem naselju Ražanj, nedaleko od centra Rogoznice.
Smještena na parceli površine 664 m2. Nalazi se u mirnom, moderno urbanom arhitekturnom okruženju u nizu luksuznog kompleksa od 3 sestrinske vile.
Villa se sastoji od prizemlja i kata.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak u čijem se interijeru osjeti refleksija vode iz bazena jer je izveden u samoj blizini staklene stijene. Dnevna zona je povezana s vanjskim prostorom, bazenom i sunčalištem na južnoj strani parcele. Kuhinja otvorenog koncepta s blagovaonicom, dodatni toalet, fitness/wellnes zona s saunom i toaletom, predsoblja i praonice.
Na katu se nalaze četiri spavaće sobe, svaka s pripadajućim kupatilom.
Villu prate čiste linije, neopterećenost bojama, vrhunska opremljenost, namještaj izrađen po mjeri te se prodaje potpuno opremljena.
Okućnicu čini par zona, uz infinity grijani bazen 38 m2 koji se nalazi na terasi od tikovine površine 110 m2 tu je i brižno uređivana površina s mediteranski raslinjem, zonom za odmor i roštiljem, te prilaz s parkingom za tri automobila. Na sjevernoj strani ima dovoljno prostora za parkiranje 3 automobila.
Villa oduševljava svojim interijerom, spojem moderne arhitekture i prirodnog ambijenta i svojom pozicijom te je spremna za useljenje.

Cijena; 1.480.000 Eura
Dokumentacija i vlasništvo uredno.

Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija 3% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene.
Sve informacije molimo na,
kontakt: 098/982-8331 (Sara)

Pošaljite upit

kontakt