ROGOZNICA, ELEGANTNA VILA PRVI RED DO MORA

Luksuzna vila

Rogoznica

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Miran predio,Pogled na more

Cijena

2.200.000 €
ROGOZNICA

Predstavljamo vam jedan od najekskluzivnijih projekata trenutno u izgradnji – ekskluzivnu vilu prvi red do mora u Rogoznici, u naselju Ražanj, na parceli od 1007m2!

Ova nekretnina smještena je u Kanici, neotkrivenom biseru Dalmacije, čije trikizno more ostavlja bez daha. Kada jednom otkrijete ovaj dragulj, uvijek mu se iznova vraćate kako biste uživali u pravom doživljaju i mirisu mora. Neposredno uz vilu nalazi se prekrasna plaža, pružajući vam dodatnu udobnost i mogućnost opuštanja.

Parcela od 1007m2 pruža dovoljno prostora za uživanje u potpunoj privatnosti koju ova nekretnina nudi. Vila se sastoji od dvije stambene etaže ukupne bruto građevinske površine od 362,44 m2.

Na prvoj etaži nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, praonicom rublja, konobom, teretanom i saunom, dok se ispred proteže velika terasa sa sunčalištem i prekrasnim bazenom. Na drugoj etaži smješten je svijetao dnevni boravak spojen s modernom kuhinjom i blagovaonicom, te dvije dodatne spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom i prekrasnim terasama.

Naglašavamo fascinantan pogled na otvoreno more koji ova vila pruža. Osim toga, veliko dvorište ostavlja dovoljno prostora za zelene površine te ima veliki parking za 4 vozila.

Zahvaljujući svojoj izuzetnoj lokaciji i prekrasnoj arhitekturi, ova vila predstavlja idealan izbor za kupce istančanog ukusa koji će znati prepoznati pravu vrijednost ove nekretnine.

Pošaljite upit

kontakt