ŠOLTA, AUTOHTONA KAMENA KUĆA SA BAZENOM

Samostojeća kuća

Šolta

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Cijena

0 €
ŠOLTA

Kada maštate o tome kako biste voljeli provoditi svoje odmore, a možda i ostatak života,  vjerojatno se baš poput mnogih drugih, zamišljate daleko od buke u kamenoj kući na otoku. Ova autentična kamena kuća iz mjesta Grohote na otoku Šolti upravo je ostvarenje takvih snova. Građena je po uzoru na stara tradicionalna otočka zdanja, a dodatnu posebnost daje joj veliki bazen i okućnica veličina cca 1000 m2, u kojoj je sve podređeno uživanju u miru i tišini na ovom sve popularnijem dalmatinskom otoku.
Interijer se sastoji od prizemlja na kojem se nalaze kuhinja, dnevni boravak i wc, te 1.kata na kojem se nalaze dvije sobe i dva wc-a. Navedeni raspored osmišljen je kao idealan spoj za obiteljska druženja, ali prilagođen i opciji da ova nekretnina bude i izvrsna investicija za najam i turizam. Završni radovi su u tijeku, što znači da će ova ljepotica uskoro biti potpuno spremna predati se u ruke svom prvom, sretnom vlasniku!
CIJENA NA UPIT!

Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Sve informacije na mob. +385 (0)95 5759 100 (Luka) ili luka@investnekretnine.com

Pošaljite upit

kontakt