SPLIT, LOKVE – RENOVIRAN TROSOBAN STAN 60 m2

Stan u zgradi

Split

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Blizina dućana,Blizina škole,Centar mjesta/grada

Cijena

310.000 €

Agent

SPLIT

Posredujemo u prodaji potpuno opremljenog trosobnog stana površine 60 m2. Smješten u manjoj zgradi na predjelu Lokve.
Stan je izvorno dvosoban, te je renovacijom u 2015.godini preuređen u trosobni (tlocrt u slikama), tako da se sada sastoji od hodnika, kupatila, dnevnog boravka s kuhinjom, dvije dječje i jednom spavaćom sobom, ostavom, lođom, te pripadajućom spremom u suterenu zgrade. Položaj stana je zapadne orijentacije (s tim da se spavaća soba orijentirana prema sjeveru) i nalazi se na visokom prizemlju zgrade, gdje je visina prozora soba na približno 3 m od razine zemlje (prostora ispred lođe i soba koji je ograđen živicom, ogradom i vratima pod ključem).
Izuzetno je funkcionalan, prozračan i pun svijetla.
Iako renoviran prije 8 godina stan je jako očuvan i odlično održavan. Pri renovaciji stavljen je novi estrih, keramičke pločice, te parket u sobama, svi vanjski zidovi stana obloženi su kamenom vunom i knaufom, zamijenjeni su svi vodovodni i kanalizacijski dovodi i odvodi, nova elektroinstalacija (uključujući optičku i UTP mrežu), ugrađeni su PVC zatvori s komaricama marke GEALAN, zatim ulazna blindo vrata, ugrađeno je električno podno grijanje marke DEVI u cijelom stanu, dok se hlađenje istog obavlja preko dva (2) inverter klima uređaja marke DAIKIN, također stan je opremljen i vanjskim videonadzorom. Posebnost predstavlja sprema površine cca 5 m2 (nije uračunata u gore navedenu površinu stana) smještena u suterenu koja se nalazi odmah ispod stana i koja je zapravo uređena kao produžetak stana (keramika, knauf, električna struja, videonadzor, sobna vrata, ugradbeni ormari, sušilica rublja, dodatni hladnjak, radni stol,…).
Stan se prodaje kompletno opremljen, što uključuje kompletno sav namještaj i sve kućanske aparate (pretežito marke BOSH) i tehniku (TV uređaji, usisavača,…) i kao takav pogodan za useljenje doslovno bez ikakvog dodatnog troška.
Na vrhu zgrade je i zajednička terasa, dok je u suterenu zgrade zajednička ostava za bicikle.
Ispred zgrade se nalazi javni besplatni parking, dok je u neposrednoj blizini i nova javna garaža u sklopu OŠ Lokve-Gripe.
Stan se nalazi na izvrsnoj lokaciji idealnoj za obiteljski život budući se u blizini nalaze svi potrebni sadržaji za ugodno življenje (škola, dječji vrtić, ambulanta, ljekarna, dućani,…).
Dokumentacija i vlasništvo uredni.
Cijena: 310 000 €
Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Za sve informacije vezane za ovu nekretninu kao i dogovor za razgledavanje iste molimo na ;
Kontakt broj 095/198-5973 (Ivana)
Agencijska provizija iznosi 2%

Pošaljite upit

kontakt