Čiovo,Moderna Vila 50 metara do mora

Luksuzna vila

Okrug

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Cijena

1.600.000 €
Čiovo

Novouredena i luksuzna Villa nalazi se na Čiovu 50 metara od plaže. Nekretnina površine 350 m2 ukljucuje vanjski i unutarnji bazen sa wellness zonom, te prostorijom za fitness.
U suterenu se nalazi dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica, dvije spavace sobe svaka sa svojom kupaonicom, a u prizemlju su tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama.
Na katu je takoder spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Udaljenost do Zracne Luke Split je 10 km, Trogira 5 km te Splita 30 km.


Ova nekretnina pruža izuzetan mir i osamu te može pružiti iznimno ugodan dom za nove vlasnike. Trenutno služi u turističke svrhe i iznajmljuje se kao villa sa visokim recenzijama. Novi vlasnik uz dogovor s prodavateljem može preuzeti i poslovni aspekt Ville, te na taj način ostvariti visoku zaradu na godišnjoj razini.


Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Sve informacije na mob. +385 (0)95 5759 100 (Luka) ili luka@investnekretnine.com

Pošaljite upit

kontakt