ISTRA, PANSION SA 17 SOBA

Stambeno poslovni objekt

Marčana

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja

Cijena

2.500.000 €
ISTRA

Na prodaju je izuzetno atraktivan kompleks smješten u općini Marčana, Istria. Ovaj predivan posjed sastoji se od 17 elegantno uređenih soba koje nude udoban smještaj gostima. Tu je i prostrani restoran s potpuno opremljenom kuhinjom, idealan za posluživanje ukusnih jela gostima i organizaciju događaja. Noćni bar dodaje dodatnu raznolikost i zabavu, pružajući gostima prostor za opuštanje i uživanje u večernjim satima.

Dvije prostrana terase omogućuju gostima da uživaju u otvorenom prostoru, dok vanjski bazen dodaje osvježenje i zabavu tijekom toplih ljetnih dana. Dva teniska terena pružaju mogućnost rekreacije i aktivnog odmora za goste. Tu je i teren za bocanje, koji dodatno obogaćuje ponudu sportskih aktivnosti.

Ovaj kompleks također nudi veliki parking prostor za goste koji dolaze vlastitim prijevozom. Parcela površine 10 000 kvadratnih metara osigurava dovoljno prostora za različite aktivnosti i dodatne sadržaje, kao i za održavanje privatnosti gostiju.

S ukupno 1000 kvadratnih metara stambenog prostora, ova nekretnina pruža dovoljno prostora za udoban boravak gostiju, uz dodatak prekrasnog okoliša i prirodnog krajolika koji okružuje posjed. Svi ovi elementi čine ovu nekretninu izvrsnim investicijskim prilikama u turizmu, nudeći potencijal za uspješno poslovanje u ugostiteljskoj industriji u jednom od najljepših dijelova Istre.

Pošaljite upit

kontakt