MODERNA DVOETAŽNA VILLA ZA ODMOR S BAZENOM

Luksuzna vila

Vodice

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Blizina dućana,Blizina plaže

Cijena

999.000 €
MODERNA DVOETAŽNA VILLA ZA ODMOR S BAZENOM

Posredujemo pri prodaji prekrasne suvremene, luksuzne Ville, u manjem naselju Srima nedaleko od centra Vodica.
Smještena na parceli pravokutnog oblika površine 400 m2 i svega 350 m2 od mora nalazi se u mirnom, moderno urbanom arhitekturnom okruženju.
Villa se sastoji od prizemlja i kata.
U prizemlju se nalazi denivelirani dnevni boravak s modularnom garniturom, dizajnerskim naslonjačima i lampama. U interijeru se osjeti refleksija vode iz bazena jer je izveden u samoj blizini staklene stijene te se proteže u dužini od 10 m. Dnevna zona je povezana s vanjskim prostorom, bazenom na jugozapadnoj strani parcele. Kuhinja s blagovaonicom, dodatni toalet, spavaća soba s kupatilom, ulazni dio te stubište s lebdećim gazištem koje djeluje kao skulptura se također nalaze u prizemlju Ville.
Na katu se nalaze tri spavaće sobe i dvije kupaonice od kojih jedna ime integriranu saunu. Središnje spavaće sobe su orijentirane na vanjsku natkrivenu terasu. Glavna spavaća soba ima pristup vanjskoj terasi koja je bočno uokvirena vertikalnim drvenim dužicama koje pružaju intimu.
Villu prate čiste linije, neopterećenost bojama, pomno birana rasvjeta, te namještaj koji se stapa s prirodom.
Okućnicu čini par zona, hortikulture i zone boravka na otvorenom. Na sjeverozapadu je smještena garnitura za sjedenje s roštiljem, uz spavaću sobe je kutak za sjedenje, jacuzzi, sunčalište…sve je uređeno mediteranskim biljem. Na sjevernoj strani ima dovoljno prostora za parkiranje 3 automobila.
Villa oduševljava svojim interijerom, prodaje kompletno namještena te je spremna za useljenje.

Cijena; 999.000 Eura
Dokumentacija i vlasništvo uredno.

Agencijska provizija 3% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene.
Sve informacije molimo na,
kontakt: 098/982-8331 (Sara)

Pošaljite upit

kontakt