MODERNA VILLA S BAZENOM, BRAČ- NEREŽIŠĆA

Luksuzna vila

Nerežišća

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Namješteno,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene

Cijena

990.000 €
MODERNA VILLA S BAZENOM

Posredujemo pri prodaji prekrasne suvremene, luksuzne Ville, u manjem naselju Nerežišća, nedaleko od Supetra.
Smještena na parceli površine 956 m2. Nalazi se u mirnom, maksimalno intimnom arhitekturnom okruženju.

Sastoji se od glavnog dnevnog prostora koji ima ekstenziju na centralni dvor s bazenom, a otvara se i na sjeverni dvor s ljetnom kuhinjom, te raznolikim sadržajima okućnice. Kuhinja otvorenog koncepta s blagovaonicom, Četiri spavaće sobe su orijentirane na istok i koriste svoj dio okućnice, dok je njihov hodnik orijentiran na atrij, čime se osigurava intima i brzi pristup iz centralnog prostora. Peta spavaća soba smještena je uz garažu u sjevernom krilu kuće, te je orijentirana na centralni atrij s bazenom.

Okućnica je osmišljena kao mikro-urbanizam betonskih platoa, koji na sebe primaju različite sadržaje. Čini ju par zona, brižno uređivana površina s mediteranski raslinjem, zonom za odmor i roštiljem, bazen sa sunčalištem, prostorom za košarku, bilijar te prilaz s parkingom za automobile. Na sjevernoj strani ima dovoljno prostora za parkiranje 3 automobila te garaža.
Villa oduševljava svojim interijerom, spojem moderne arhitekture i prirodnog ambijenta i svojom pozicijom te je spremna za useljenje.

Prate ju čiste linije, neopterećenost bojama, zanimljiva rasvjetna tijela, te se prodaje potpuno opremljena. Teži što jednostavnijem izražaju, njena pojavnost s ulice je neprimjetna, a sva dinamika stanovanja se odvija iza zida.

Cijena; 980.000 Eura

Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija 3% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene.
Sve informacije molimo na,
kontakt: 098/982-8331 (Sara)

Pošaljite upit

kontakt