PREKRASAN, JEDINSTVEN STAN NA TOP LOKACIJI!164 M2

Stan u zgradi

Split

Specifikacija

Detalji

Sadržaj

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Centar mjesta/grada,Miran predio,Pogled na more,Pogled na more otvoren

Cijena

800.000 €
PREKRASAN

Posredujemo u prodaji prekrasnog prostranog stana površine 164 m2, smještenog na predjelu Bačvice u malom objektu sa svega tri kata. Stan je dvoetažan te se nalazi na trećem katu, u objektu bez lifta. Na prvoj etaži nalazi se velika blagovaonica sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica te sprema. Prekrasno stubište obloženo egzotičnim parketom vodi na drugu etažu na kojoj se nalazi veliki dnevni boravak, s izlazom na južnu terasu s koje se pruža predivan otvoreni pogled na more, luku, Aci marinu, Marjan, dvije spavaće sobe, garderobna soba, kupaonica u kojoj se nalazi tuš i jacuzzi. Kroz cijeli stan je provedeno etažno grijanje na lož ulje. Vlasnici trenutno koriste 2 parking mjesta, uz mjesečno plaćanje naknade (300,00 kn po svakom mjestu).Stan je jedinstven zahvaljujući koncepciji i sadržaju. Izuzetno šarmantan te pun svijetla, prozračan te pozicioniran na sve četiri strane svijeta. U stanu je izvršena potpuna adaptacija, promijenjene instalacije struje i vode, te betonska međukatna konstrukcija. Izuzetno mirna lokacija, udaljena svega par minuta hoda do same rive, centra grada, te plaže Bačvice. Svi sadržaju se nalaze u neposrednoj blizini. Ovaj stan je izuzetno ugodan za lijep obiteljski život, kao i za komercijalne svrhe (bavljenje turizmom).

Cijena; 800.000 Eura
Dokumentacija i vlasništvo uredno.

Razgled ove nekretnine moguće je uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u sladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija 2% od ukupne dogovorene kupoprodajne cijene.
Sve informacije molimo na,
kontakt: 095 3972 341 (Meri)

Pošaljite upit

kontakt