Ekskluzivna prodaja projekta Casella One

Iskustvo modernog življenja

Novi stambeni projekt s 21 stanom u 3 zgrade

Spoj funkcionalnosti i estetike.

Atraktivnost projekta izvana praćena je i elegantno dizajniranim i moderno opremljenim interijerima.

Pomno odabrana lokacija projekta Castella One uključuje blizinu mora, dostupnost svih važnih sadržaja i brzo i lako spajanje na sve važne prometnice i aerodrom.

 

Stambeni projekt Castella One suvremeni je projekt novogradnje osmišljen za sve koji žele kvalitetan prostor za boravak ili odmor.

Čini ga ukupno 21 moderan i kvalitetno opremljen stan. Kako bi postigli dodatnu vizualnu atraktivnost projekta i komfor budućih stanara, investitori iz tvrtke Rocoso Primero d.o.o. odlučili su se za izgradnju 3 manja objekta s po sedam stanova. Time je postignuta manja zasićenost zemljišta, a projekt je osmišljen optimalno za kvalitetu života budućih stanara – i u smislu funkcionalnosti i estetike. Upravo zbog toga je opravdan slogan projekta: “Stvoren za iskustvo modernog življenja”. Vrhunska projektna rješenja djelo su projektantskog ureda Arhitektura Filip Tadin d.o.o.

Smješten u Kaštel Sućurcu, u neposrednoj blizini Jadranske Magistrale, nekoliko minuta ugodne šetnje od mora, projekt je prilagođen i potrebama svakodnevnog života i kvalitetnog odmora i u smislu kvalitete provedenog vremena i prometne povezanosti. Valja naglasiti i da vas od Aerodroma Split dijeli tek 15 minuta vožnje automobilom. O ovome možete detaljnije pročitati na podstranici Lokacija.

Raspon kvadrature stanova kreće se od 67 do 100 m² pri čemu najmanji stanovi imaju jednu, a najveći do četiri spavaće sobe. Zgrade su po pitanju

katnosti koncipirane na način da imaju podzemnu razinu za garaže i spremišta, prizemnu razinu, prvi i drugi kat i nadgrađa. Stanove u prizemlju posebnim čine prostrani vrtovi, oni na prvom i drugom katu imaju atraktivne loggie, dok oni na nadgrađi imaju velike terase u penthouse stilu.

Posebnost projekta je i u tome da zbog koncepta s tri manje zgrade odaje dojam malog naselja. Između i oko zgrada nalazit će se zelene površine i atraktivna hortikultura zbog čega će boravak na tom prostoru biti još ugodniji.

Pošaljite upit

kontakt